Welkom

 
 

Wat doe ik

We hebben allemaal dagen waarop we ons minder in balans voelen.

Zoek je begeleiding in het vinden van meer balans in je leven, meer balans tussen lichaam en geest? Voel dan of je een afspraak met mij wilt maken. Vind je dat lastig dan kan je altijd een afspraak voor een gratis proefconsult maken. Dan kunnen we je behoefte en wensen bespreken.

Ik bied ondersteuning op verschillende manieren:

Soundhealing/klankmeditatie
Met kristallen klankschalen, cello, gongdrum en stem bied ik een klankreis aan waardoor je ontspanning, stilte en rust in je zelf kunt ervaren
Iedere eerste zaterdag van de maand  17:00-18:00 bij Omshiva, Dorpsstraat 3a in Bergen voor 10 euro pp.
Eerstkomende data: 2 december, 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei
Opgave via lucielinden@gmail.com of 06 42556464

Soundhealing/Klankmeditatie individueel

Een soundhealing is er op gericht rust en stilte te ervaren in jezelf. We bespreken eerst kort waar je aandacht aan wilt geven. Dit kan van alles zijn, het kan ook niet iets specifieks zijn, gewoon ter ontspanning. Vervolgens zal ik voor je klanken met mijn kristallen klankschalen, stem en gong en mogelijk andere instrumenten. Eventueel vooraf gegaan door een begeleide meditatie. Ik stem me daarbij specifiek op jou af.

Een individuele soundhealing duurt in totaal 45 minuten en kost 40 euro.

Traumaverwerking (EMDR)

EMDR is een krachtige methode om trauma te verwerken. Het komt voor dat je je als kind een bepaalde overtuiging hebt ingepland, bijvoorbeeld dat je dom bent omdat je dat gezegd is. Zonder dat je je dat bewust herinnert kan dat zorgen voor faalangst. Tijdens een EMDRsessie komen bewuste en onbewuste overtuigingen naar boven en kunnen ze gezien en ontzenuwd worden. EMDR is de afkorting van Eye Movement Desensitization Reprocessing. Door de linker en de rechter hersenhelft seintjes te geven, dmv geluidjes of bewegingen voor de ogen, is het mogelijk trauma te ontzenuwen. Ik ben getraind en gecertificeerd in deze methode. Ik combineer een EMDR-sessie vaak met klanktherapie en/of andere HGT-toepassingen om de doorstroming van blokkades te bevorderen.

Een EMDR-sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost 60 euro.

Holistische Gezondheidstherapie

Holistische Gezondheidstherapie, HGT.nu, heeft als doel het gehele gestel te versterken en de wisselwerking tussen lichaam en geest in balans te brengen. Na inventarisatie van klachten en leefpatroon wordt in overleg een HGT-trajectplan gemaakt. HGTmaakt gebruik van geneeskundige tradities uit Oost en West. Tijdens een consult kunnen zowel middelen (zoals homeopathie, kruiden, vitaminen) als behandelingen (zoals aurahealing, meridiaan- en chakrawerk, traumaverwerking (EMDR), klanktherapie) worden ingezet. HGT kan een aanvulling zijn op een reguliere aanpak. Gemiddeld 1 keer per 3 á 4 weken vindt een consult plaats van gemiddeld 1 uur. Een consult is 45 euro.


 

lucielinden.nl, 06 42556464 lucielinden@gmail.com


Wie ben ikSneeuwballen gooien en op een achtergelaten slee van heuvels afsjeesen. Zo’n dag waarop je je zo goed voelt dat je het gevoel meteen weer kan terughalen als je de foto’s ziet. Of als ijkpunt als je eens wat minder in je vel zit om je de lichtheid van het bestaan te herinneren.